TV-tablå

Storage WarsLocker Mountain High

Auktionerna börjar i Upland i Kalifornien, men Dan och Laura tar med sig köparna på en vild resa innan dagen är över. Både Jarrod och Brandi samt Darrell och Brandon tvingas långt upp i de höga bergen för att ha en chans att hålla sig flytande.

21:00 - 21:30  

Storage WarsFontan-O-Rama

I den här karaktärsdrivna skattjakten är budgivarna allt från folk i tjugoårsåldern, villiga att säga och göra vad som helst för att vinna, till äkta makar som är ute efter att tjäna stora pengar snabbt.

21:30 - 22:00

Shipping WarsIt's A Rock-A-Fire Implosion

När Jenn får i uppdrag att frakta det gamla animatronicbandet Rock-afire Explosion gör hon som Yoko Ono och ställer nästan in deras återföreningsturné.

22:00 - 22:30

Shipping WarsSmooth Sailin' Rough Ridin'

Marc sitter vid rodret när det är dags att sjösätta en hemgjord husbåt på nytt, men familjens historia med båten hotar sänka jobbet innan de når vattnet. Jarrett möter sin jämlike när en bisarr last har en reskamrat i följe.

22:30 - 23:00

HISTORY Sverige

Följ med på en fantastisk resa, där HISTORY® knyter samman den moderna världen med sina historiska rötter. Gränser korsas, affärer genomförs och sanningar och fakta avslöjas när några av världens med originella män berättar om sina otroliga liv.

Vare sig det handlar om kampen mot naturen eller att om tjäna pengar av ingenting, så följer dessa män sina egna regler för att överleva. HISTORY är med under hela vägen och garanterar en underhållande, autentisk och spännande inblick i en inspirerande värld som är så mycket mer än bara historia.

Om A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Så får du HISTORYTV-tablå
Följ oss på Facebook

6 hours ago
Vanligt postpaket? Glöm det. I Shipping Wars är det de mest besvärliga saker och ting som fraktas från A till B. Nybörjaren Chris tar på sig att transportera några tornadoskyddsrum - och det blir en stormig affär! Underhållningen är på plats i kväll kl. 22 på HISTORY.
1 day ago
Tjohoo! Den helt nya säsongen av Pawn Stars drar igång med två avsnitt i kväll från kl. 21 på HISTORY. Det kallar vi Happy Hour!
2 days ago
Vi har många originaler ;-) Vem är DIN favorit?

Kontakta oss