TV-tablå

Not available

HISTORY Sverige

Följ med på en fantastisk resa, där HISTORY® knyter samman den moderna världen med sina historiska rötter. Gränser korsas, affärer genomförs och sanningar och fakta avslöjas när några av världens med originella män berättar om sina otroliga liv.

Vare sig det handlar om kampen mot naturen eller att om tjäna pengar av ingenting, så följer dessa män sina egna regler för att överleva. HISTORY är med under hela vägen och garanterar en underhållande, autentisk och spännande inblick i en inspirerande värld som är så mycket mer än bara historia.

Om A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Så får du HISTORYTV-tablå
Följ oss på Facebook

22 hours ago
Mindre än tre veckor kvar till den nya säsongen! #MountainMen
1 day ago
Stjärnor, foliehattar och supermänniskor i kväll från kl. 19 på H2!
2 days ago
Tack för era roliga och kreativa förslag på pratbubblan med Darrell från Storage Wars! Trevlig helg :-)

Kontakta oss