TV-opas

American PickersDial F For Fritz

Washingtonin osavaltiossa Mike ja hänen veljensä törmäävät vuoden 1915 Harley Davidsoniin ja pääsevät penkomaan erään perheen kokoelmaa, jota on kasvatettu kolmen sukupolven ajan.

05:00 - 06:00  

American RestorationThe Reject And The Eject

Popcorn-kone 1970-luvulta on perinteisen kunnostuksen tarpeessa. Rick antaa naksumasiinan Brettlyn huomaan, mutta pian projektiin kehkeytyy outo sivumaku.

06:00 - 06:30

American RestorationRestoration Wipe-Out

Vesiskootterin varhaisversio 1970-luvulta pärähtää puotiin, ja omistaja tarjoutuu maksamaan Wet Biken kunnostuksen käteisellä, jos Rick ja Ron vain pysyvät kyydissä aallokossa.

06:30 - 07:00

Mountain MenMisty Mountain

Talvi on viimein ohi. Se tietää suuria muutoksia Tomille, joka hyvästelee vanhan ystävän ja muuttaa Floridaan.

07:00 - 08:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä