TV-opas

Search For The Lost GiantsMoment Of Truth

Vieiran veljekset tekevät löydön arkeologitiimin kanssa liittyen Goshenin mysteeritunneliin. Samalla Jim perehtyy aivan ainutlaatuiseen jättiläistapaukseen.

04:00 - 05:00  

American PickersLadies Know Best

Mike ja Frank penkovat tyhjillään olevaa lomakeskusta. Periaatteessa kaikki on myynnissä, mutta paikan omistaja Marylou ei suostu tulemaan ulos autosta ja uhkaa ajaa tiehensä, jos ei ole tyytyväinen tarjoukseen.

05:00 - 06:00

American PickersSturgis Or Bust!

Danielle innostuu törsäämään harvinaiseen mutta huonokuntoiseen Indian Chief -moottoripyörään vuosimallia 1935. Jotta sijoitus kannattaisi, Frank kehittää kunnianhimoisen 30 000 dollarin entisöintisuunnitelman.

06:00 - 07:00

Mountain MenInto The Wild

Pahin metsäpalokausi miesmuistiin uhkaa Tom Oarin kotia. Eustace Conwayn piilopirtti Blue Ridge Mountainsilla puolestaan on joutua grynderien kynsiin.

07:00 - 08:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä