TV-opas

Pawn StarsEvery Day I'm Shufflin'

Kaatoja tavoitellaan, kun panttilainaamon väki vilkaisee Shuffle Alleyn keilauslaitetta. Toivottavasti neuvottelut 1950-luvun suositusta baaripelistä eivät valahda ränniin.

18:00 - 18:30  

Pawn StarsThe Bald And The Beautiful

Tyyli on kaiken A ja O, kun panttilainaamon porukka ihastelee Elvis Presleylle tehtyä takkia. Saako ainutlaatuinen vaate lantion heilumaan, vai onko luvassa särkyneitä sydämiä?

18:30 - 19:00

Storage WarsNorth Hollywood Hustle

Kilpailu äityy Pohjois-Hollywoodissa niin tuliseksi, etteivät edes Dan ja Laura pääse jännitystä pakoon. Dave voittaa huutokaupassa varaston, josta voi tulla iso hitti. Rene päihittää paikalliset huutajat ja pitää hauskaa.

19:00 - 19:30

Storage WarsLocktoberfest

Darrell ja Brandon palaavat huippupottinsa maisemiin, ja muut ostajat keskittyvät “Montebellon kuninkaan” kukistamiseen. Jarrod ja Brandi saavat saaliin, joka johtaa heidät mystisen Herbmeisterin luo.

19:30 - 20:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä