TV-opas

American PickersLegend of the Lost Indian

Mike ja Frank ovat Massachusettsin Springfieldissä, jossa Indian Motorcycles perustettiin. Hemmot metsästävät erästä haudattua aarretta ja maksavat maltaita kokoelmasta klassikkopyöriä.

18:00 - 19:00  

Storage WarsStairway To Hemet

Daven varastot ovat vähissä, ja hän on innokas ostamaan tavaraa. Barry muuttaa taktiikkaansa, ja kiukustunut Darrell eksyy matkalla huutokauppaan.

19:00 - 19:30

Storage WarsDriving Miss Barry

Jarrod pureskelee kynsiään Brandin tuhlatessa kalliiseen varastoon. Mitä ovien takana odottaa? Lisäksi Darrell Sheets saapuu kaupunkiin meno päällä ja rahaa taskussa.

19:30 - 20:00

The Curse Of Oak IslandThe Breakthrough

Rick, Marty ja Oak Islandin tekevät mahdollisesti historiallisen löydön Money Pitissä.

20:00 - 21:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä