TV-opas

American PickersLadies Know Best

Mike ja Frank penkovat tyhjillään olevaa lomakeskusta. Periaatteessa kaikki on myynnissä, mutta paikan omistaja Marylou ei suostu tulemaan ulos autosta ja uhkaa ajaa tiehensä, jos ei ole tyytyväinen tarjoukseen.

06:00 - 07:00  

Barry'd TreasureShow Me The Monkey

Salaperäinen keräilijä lähettää Barryn kaupunkiin, joka on lähes yhtä omituinen kuin Barry itse: Teksasin Austin. Matkalla pidetään hauskaa, perehdytään perhekalleuksiin ja joudutaan pulaan apinan kanssa.

07:00 - 07:30

Barry'd TreasureKentuckyana Jones And The Emperor's Vessel

Barry kutsutaan Kentuckyn perämetsiin myymään arvokasta esinettä. Matkan varrella hän kyyditsee banjonsoittajaa, särkee peilin ja kulkee seepralla.

07:30 - 08:00

The Legend Of Shelby The Swamp ManShelby's Greatest Hits Vol. 1

Tunnin erikoisohjelma, jossa näytetään Shelby Stangan tähtihetkiä "Kirvesmiehet"-ohjelmassa.

08:00 - 09:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä