TV-opas

Storage WarsLocker Mountain High

Huutokaupat alkavat Kalifornian Uplandissä, ja Dan ja Laura vievät ostajat villeihin tunnelmiin päivän lopuksi. Jarrod ja Brandi sekä Darrell ja Brandon joutuvat sukeltamaan jättimäisiin vuoriin pysyäkseen pinnalla.

22:00 - 22:30  

Storage WarsFontan-O-Rama

Aarrejahdin ostajakaarti vaihtelee parikymppisistä ja arkailemattomista seikkailijoista aviopareihin, jotka ovat nopeiden ja jättimäisten voittojen perässä.

22:30 - 23:00

Shipping WarsIt's A Rock-A-Fire Implosion

Tehtävänä on kuljettaa vanha mekaaninen soittoryhmä, Rock-A-Fire Explosion. Jenn on vähällä ryhtyä Yoko Onoksi ja peruuttaa bändin kiertueen.

23:00 - 23:30

Shipping WarsSmooth Sailin' Rough Ridin'

Marc haluaa saada massiivisen kotikutoisen asuntolaivan vesille, mutta perheen ongelmat aluksen kanssa uhkaavat upottaa laivan heti kättelyssä. Jarrett tapaa veroisensa vastustajan, kun hän saa matkakumppanin oudon kuorman kylkiäisenä.

08/07 23:30 - 08/07/2015 00:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä