TV-opas

American RestorationPitch Perfect

Sähköinen Mini-Car 1960-luvulta tuodaan puotiin kunnostettavaksi. Pikku menopelistä halutaan vauhdikas ja turvallinen maantiekiituri.

03:30 - 04:00  

Shipping WarsFiberglass Steel And Iron Wills

Marc ja Jarrett ovat napit vastakkain huomattuaan, että molempien kuljetukset ovat matkalla samaan kohteeseen. Jarrett pyytää Marcilta palvelusta, mutta huomaa, että saikin diilissä lyhyen tikun.

04:00 - 04:30

Shipping WarsPerfect Like Roy

Jenn oppii, että Roy Garberin puheet täydellisyydestä eivät olleet pelkkää sanahelinää, kun hän saa kuljetettavakseen lastin, jota rahtarilegendakin ajoi aikanaan.

04:30 - 05:00

American PickersSubstitute Picker

Sairaana oleva Frank ei jaksa lähteä etsintäreissuun, joten Miken veli Robbie lähtee matkaseuraksi. Veljekset löytävät Idahossa suuren kokoelman lännenesineitä, kuten antiikkisia kannuksia, jotka voivat olla hyvinkin arvokkaita.

05:00 - 06:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä