TV-opas

American PickersWoody Wood Picker

Miehet osuvat innokkaan kaivertajan 32 hehtaarin tontille, josta löytyy muun muassa suomalainen sauna, taidetta sisältävä ulkohuussi ja sata vuotta vanha lato, joka on ääriään myöten täynnä tavaraa.

18:00 - 19:00  

Storage WarsWinner Winner Chicken Dinner

Barry haluaa päästä takaisin jaloilleen pitkän tappioputken jälkeen. Jarrodin kauppa on tyhjillään. Ostopaineet ovat kovat, mutta osaako hän tehdä oikeat kaupat?

19:00 - 19:30

Storage WarsAuction Sesame

Darrell saa käsiinsä ajattoman varastokopin Azusassa. Barry Weissin harkintakyky epäilyttää, ja Jarrod on sitä mieltä, että laatu korvaa määrän.

19:30 - 20:00

Big Rig Bounty HuntersSnakes And Robbers

Teksasilaisten täytyy saada takaisin varastettu rekka, ennen kuin varkaat pääsevät Meksikoon. Arizonassa jäljitetään käärmettä.

20:00 - 21:00

History Suomi

HISTORY® on faktaviihdekanava täynnä värikkäitä hahmoja, jotka kertovat tarinoitaan menneisyydestä ja nykyisyydestä. Kanavalla rajat venytetään äärimmilleen, neuvottelut voitetaan ja faktat selvitetään.

HISTORY kertoo aitojen miesten aitoja tarinoita kaikkialta ympäri maailmaa, Louisianan soilta Vegasin kirkkaisiin valoihin. Oli kyse selviytymistaistelusta luontoa vastaan tai romuraudalla tienaamisesta, nämä miehet elävät omien sääntöjensä mukaan, ja HISTORY on aina mukana kertomassa heidän upeita tarinoitaan viihdyttävällä ja jännittävällä tavalla.

HISTORY on Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty ja Counting Cars -sarjojen koti.

A+E Networks
A+E Networks UK är ett mediebolag med en portfölj av högkvalitativa faktabaserade underhållningskanaler, som i Norden inkluderar HISTORY, HISTORY HD, H2 och H2 HD. Kanalerna är reklamfria, sänds 24 timmar om dygnet och programmen har svensk text. Företaget, som är ett joint venture mellan amerikanska A+E Networks och brittiska Sky, har kanaler i 90 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern. De är tillgängliga för mer än 85 miljoner hushåll och på 19 språk.

Kuinka katsoaTV-opas

Seuraa meitä