TV Schedule

ZastavljalnicaNovi starec

Konfederativen šolski učbenik spomni našo druščino na šolo. Ko Rick kupi porscheja, so vsi prepričani, da prestaja krizo srednjih let.

15:00 - 15:30  

ZastavljalnicaVeliki mojster

Rick skuša kupiti ček, ki ga je podpisal Babe Ruth. Mu bo nakup uspel? Corey razmišlja, da bi kupil mornariške gumbe iz državljanske vojne. Kako se bo odločil?

15:30 - 16:00

Ameriški nabiralciLegenda o izgubljenem indianu

Mike in Frank sta v Springfieldu v Massachusettsu, rojstnem kraju motociklov Indian. Sta na sledi legendi o pravem zakopanem zakladu. Za zajetno vsoto kupita kup klasičnih motociklov.

16:00 - 17:00

Ameriški nabiralciS polno paro naprej

Mike in brat Robbie po vožnji s stoletnim traktorjem kupita posest, polno parnih strojev in rjastih starin.

17:00 - 18:00

HISTORY® je stvaren zabavni program, poln likov, ki z nami delijo svoje zgodbe iz preteklosti in sedanjosti. V oddajah preizkušajo meje, se pogajajo in odkrivajo dejstva.

HISTORY razkriva pristne zgodbe resničnih mož z vsega sveta, od louisianskega močvirja do lasvegaških luči. Ti možje se za preživetje bojujejo proti naravi ali služijo s kramo, pri tem pa živijo po lastnih pravilih. HISTORY bo poskrbel za zabaven in vznemirljiv vpogled v te izjemne zgodbe.

Na programu HISTORY najdemo Skladiščne vojne, Zastavljalnico, Tovornjakarje na ledeni cesti, Račjo dinastijo in Avtoobnovo.

HISTORY je del A+E Networks®. A+E Networks je vodilna televizijska postaja s kakovostnimi in inovativnimi stvarnimi programi, med katerimi so tudi HISTORY®, HISTORY® HD, Lifetime®, Crime + Investigation Network, Crime + Investigation® HD and H2®. A+E Networks so ustanovili novembra 1995 in predvaja programe v 77 državah v Veliki Britaniji, Skandinaviji, Beneluksu, osrednji in vzhodni Evropi, podsaharski Afriki in na Bližnjem vzhodu. Na voljo je v več kot 60 milijonov domov in v 15 jezikih.

A+E Networks


Sledite nam