TV Schedule

ZastavljalnicaPlešasti in lepi

Fantje bčudujejo plašč, narejen za Elvisa Presleyja. Se bodo ogreli za ta edinstven plašč ali se bo prodajalec obrisal pod nosom?

03:30 - 04:00  

AvtoobnovaVesoljni potop

Danny "Grof" Koker je legenda Las Vegasa, ki nabavlja, obnavlja in po meri predeluje klasične avtomobile in motocikle, nato pa služi z njihovo prodajo.

04:00 - 04:30

AvtoobnovaHupin ultimat

Danny "Grof" Koker je legenda Las Vegasa, ki nabavlja, obnavlja in po meri predeluje klasične avtomobile in motocikle, nato pa služi z njihovo prodajo.

04:30 - 05:00

Obnova po ameriškoVeliki bum

Rickova ekipa se igra s smrtjo, ko obnavlja signalni top z začetka 20. stoletja. Poleg tega popravijo tudi zložljiv italijanski bicikel iz 50. let 20. stoletja in priredijo prvo dražbo v svoji delavnice.

05:00 - 05:30

HISTORY® je stvaren zabavni program, poln likov, ki z nami delijo svoje zgodbe iz preteklosti in sedanjosti. V oddajah preizkušajo meje, se pogajajo in odkrivajo dejstva.

HISTORY razkriva pristne zgodbe resničnih mož z vsega sveta, od louisianskega močvirja do lasvegaških luči. Ti možje se za preživetje bojujejo proti naravi ali služijo s kramo, pri tem pa živijo po lastnih pravilih. HISTORY bo poskrbel za zabaven in vznemirljiv vpogled v te izjemne zgodbe.

Na programu HISTORY najdemo Skladiščne vojne, Zastavljalnico, Tovornjakarje na ledeni cesti, Račjo dinastijo in Avtoobnovo.

HISTORY je del A+E Networks®. A+E Networks je vodilna televizijska postaja s kakovostnimi in inovativnimi stvarnimi programi, med katerimi so tudi HISTORY®, HISTORY® HD, Lifetime®, Crime + Investigation Network, Crime + Investigation® HD and H2®. A+E Networks so ustanovili novembra 1995 in predvaja programe v 77 državah v Veliki Britaniji, Skandinaviji, Beneluksu, osrednji in vzhodni Evropi, podsaharski Afriki in na Bližnjem vzhodu. Na voljo je v več kot 60 milijonov domov in v 15 jezikih.

A+E Networks


Sledite nam