Műsorlista

Hegyi emberekAz éjszakai őrjárat

Martyt hátráltatja az évszakhoz képest szokatlanul meleg időjárás. Tom Oar felfedezi, hogy egy grizzly medve garázdálkodik a birtokán. Rich Lewis pedig lélekszakadva keresi eltűnt agarát, Turbót.

06:00 - 07:00  

FejszeforgatókNem vagyunk egyedül

Keményen indul a szezon; a mocsárban Shelby és unokahúga, darázsfészekbe botlik. A Rygaardnál DJ és Craig nem örül a viszontlátásnak, és Floridában az S&S rájön, hogy nincs egyedül.

07:00 - 08:00

KacsadinasztiaParaszti ész

A reality sorozat egy louisiania családi kacsasíp-üzem mindennapjait mutatja be. A Robertson fiúk vad tervet eszelnek ki: égig érő luxus kacsalest építenek.

08:00 - 08:30

KacsadinasztiaCsaládi szennyes

Phil, Willie és Miss Kay főzős videót akarnak készíteni rajongóiknak, míg Jase teszt-leshelyet akar építeni az új kacsasípjuknak.

08:30 - 09:00

A HISTORY hivatalos oldala

A HISTORY® ismeretterjesztő és szórakoztató csatorna tele olyan szereplőkkel, akik megosztják velünk múltbéli vagy éppen aktuális történeteiket; ahol a határ a végtelen, az alkukat megnyerik, s a tényeket felfedezik.

Louisiana mocsaraitól Vegas csillogó fényeiig; a HISTORY létező emberek eredeti történeteit meséli el a világ minden tájáról. Akár a természet erőivel vívnak harcot az életben maradásért, akár lomokból csinálnak pénzt, ezek az emberek a saját szabályaik szerint élnek, és a nézők számíthatnak arra, hogy a HISTORY szórakoztatóan és izgalmasan mutatja be elképesztő történeteiket.

A HISTORY sorozatai a Raktárháborúk, a Zálogcsillagok, a Kamionnal a jégen át, a Kacsadinasztia és az Autók grófja.

A+E Networks
A HISTORY az A+E Networks®-hez tartozik, és a világ egyik vezető műsorszolgáltatója. Portfoliójába olyan magas színvonalú, úttörőnek számító ismeretterjesztő csatornák tartoznak, mint a HISTORY®, a HISTORY® HD, a Lifetime®, a Crime + Investigation®, a Crime + Investigation® HD és a H2®. Az A+E Networks 1995 novemberében indult, és 77 csatorna tartozik alá a többi közt az Egyesült Királyságban, Skandináviában, a Benelux Államokban, Közép- és Kelet-Európában, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. Több mint 60 millió háztartásban érhető el 15 nyelven.

Hogyan láthatjaMűsorlista

Kövess minket