Programoversigt

Alone

Det er det dristigste overlevelseseksperiment, der nogensinde er forsøgt. Ti mænd drager ud i vildmarken kun medbringende, hvad de kan have i en lille rygsæk.

00:00 - 01:00  

Mountain MenWhere There's Smoke, There's Fire

En flod af is går over sine bredder og truer med at fange Marty Meierotto i Alaskas Revelation-bjerge.

01:00 - 02:00

Appalachian OutlawsHunted

Kinesiske købere placerer den største ordre i Tony Coffmans karriere: 1500 kg ginseng. Han kan blive rig, hvis han kan levere, men vinteren nærmer sig, og med Corby "General" Pattons plakater overalt i West Virginia, er det en stor ordre.

02:00 - 03:00

Ax MenOut On A Limb

Gabe jorder en grønskolling med tømmermænd, men Jason er uenig i ledelsesstilen. Slaget om herredømmet over floden raser, når sjakkene hos Chapman slås indbyrdes, mens Dreadknots deler for at herske.

03:00 - 04:00

HISTORY Danmark

Tag med på en fantastisk rejse, hvor HISTORY® forbinder den moderne verden med dens historiske rødder. Grænser brydes, handler sluttes og sandheder og facts afsløres, når nogle af verdens mest originale mænd løfter sløret for deres utrolige liv.

Hvad enten det er kamp mod naturen eller at lave penge ud af ingenting, så lever disse mænd efter deres egne regler for at overleve, og HISTORY er med hele vejen og garanterer et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Om A+E Networks
A+E Networks UK er et programselskab med en portefølje af banebrydende faktuelle underholdningskanaler af høj kvalitet, som i Norden omfatter HISTORY, HISTORY HD, H2 og H2 HD. Kanalerne er reklamefri, sender døgnet rundt, og alle programmer har danske undertekster. Selskabet, som er et joint-venture mellem amerikanske A+E Networks og britiske Sky, har kanaler i 90 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Øst- og Mellemeuropa, Afrika og Mellemøsten, og de sendes på 19 sprog til over 85 millioner husstande.

Sådan får du HISTORYProgramoversigt
Følg os på Facebook

11 hours ago
Overlevelseseksperimentet på Vancouver Island er nået halvvejs, og der er kun fire deltagere tilbage. Hvem vinder over ensomheden, mørket og naturen? Følg med, når ALONE forsætter i aften kl. 21 på HISTORY!
1 day ago
Millioner af mennesker tror på, at gamle kulturer blev besøgt af rumvæsner, og at de har hjulpet med at bygge alt fra pyramiderne til Stonehenge. Disse teorier undersøges i Ancient Aliens i aften kl. 21 på H2. Er det fri fantasi, eller tror du der er noget om snakken?
2 days ago
Her er en lille forsmag på America’s Book of Secrets, som er tilbage med helt nye afsnit i aften og de kommende mandage kl. 21 på H2.

Kontakt os