Programoversigt

Big Rig Bounty HuntersGoin' Country

The Jersey Boys, John og Gene, skal finde en stjålen traktor i Newark, hvilket er ukendt område for dem.

03:00 - 04:00  

Counting CarsChange Of Heart

Danny ombestemmer sig i sidste øjeblik og kan ikke tage afsked med en klassisk bil, han har lovet at sælge til en loyal kunde. Senere glemmer han frokosten til fordel for en gammel Cadillac.

04:00 - 04:30

Counting CarsSupernova

Danny bygger en hyldestbil til en velgørenhedsauktion, som ærer den sjældne Yenko Nova. Senere besøger han en af verdens mest eksklusive bilsamlinger for at finde en bil til en kunde med meget dyr smag.

04:30 - 05:00

American RestorationDirt Bike Duel

NASCAR-chaufføren Greg Biffle beder Rick restaurere sin Montesa-motorcykel fra 1970'erne, men kan Rick få den på højkant igen? Senere arbejder drengene på en Kidillac fra 1950'erne.

05:00 - 05:30

HISTORY Danmark

Tag med på en fantastisk rejse, hvor HISTORY® forbinder den moderne verden med dens historiske rødder. Grænser brydes, handler sluttes og sandheder og facts afsløres, når nogle af verdens mest originale mænd løfter sløret for deres utrolige liv.

Hvad enten det er kamp mod naturen eller at lave penge ud af ingenting, så lever disse mænd efter deres egne regler for at overleve, og HISTORY er med hele vejen og garanterer et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Om A+E Networks
A+E Networks UK er et programselskab med en portefølje af banebrydende faktuelle underholdningskanaler af høj kvalitet, som i Norden omfatter HISTORY, HISTORY HD, H2 og H2 HD. Kanalerne er reklamefri, sender døgnet rundt, og alle programmer har danske undertekster. Selskabet, som er et joint-venture mellem amerikanske A+E Networks og britiske Sky, har kanaler i 90 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Øst- og Mellemeuropa, Afrika og Mellemøsten, og de sendes på 19 sprog til over 85 millioner husstande.

Sådan får du HISTORYProgramoversigt
Følg os på Facebook

14 hours ago
Sommerferie: Er du til sol og strand - eller storby og seværdigheder?
1 day ago
Hvad skete der med passagerflyet fra Malaysia Airlines, som sidste år forsvandt sporløst med 239 mennesker ombord? Ulykke? Kapring? Forsikringssvindel? Rumvæsner? H2 tjekker teorierne i aften kl. 21 i dokumentaren Ghost Planes & the Mystery of Flight MH370.
2 days ago
Gik du glip af Sean Bean on Waterloo de seneste to onsdage? Så har du chancen i dag fra kl. 16 på HISTORY. Alle mand til kanonerne!

Kontakt os