Programmaschema

Not available

De officiële homepage van HISTORY

HISTORY is een docu-entertainmentkanaal vol kleurrijke personages die hun verhalen over heden en verleden delen. Grenzen worden er tot het uiterste opgezocht, onderhandelingen worden gewonnen en feiten komen aan het licht.

Van het moeras van Louisiana tot het fel verlichte Las Vegas, HISTORY toont oprechte verhalen over echte mensen van over heel de wereld. Of ze nu op leven en dood tegen de elementen vechten, of geld verdienen aan oude rommel, deze mensen volgen hun eigen regels. Reken er maar op dat HISTORY een onderhoudend en spannend inkijkje biedt in deze ongelooflijke verhalen.

Bij HISTORY zie je onder meer Storage Wars, Pawn Stars, Ice Road Truckers, Duck Dynasty en Counting Cars.

A+E Networks
HISTORY maakt deel uit van A+E Networks® is een invloedrijk omroepbedrijf dat een portfolio van hoogwaardige, baanbrekende docukanalen onder zijn hoede heeft, zoals HISTORY®, HISTORY® HD, BIO®, Crime + Investigation®, Crime + Investigation® HD and H2®. A+E Networks is in november 1995 opgericht en zendt uit in 77 landen, van Groot-Brittannië, Scandinavië en de Benelux tot Centraal- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. We zijn te ontvangen in 60 miljoen huishoudens en in 15 talen. 

Hoe kijkenProgrammaschema
Connect on Facebook

1 day ago
Vanwege een buiten z'n oevers getreden ijsrivier kan Marty geen kant meer op in de Revelation Mountains in Alaska. Kijk wat deze Mountain Men gaan doen vanavond 20.00 uur op HISTORY
2 days ago
Een hevige storm zorgt voor ongekende sneeuwval op de winterse wegen. Chauffeurs Darrell en Todd proberen erdoorheen te komen, terwijl de rest van het team vecht om te overleven. Kijk vanavond 19.00 uur naar Ice Road Truckers op HISTORY
4 days ago
De Pawn Stars maken zich klaar voor de strijd als iemand met een Smith-karabijn uit de Amerikaanse Burgeroorlog op de proppen komt. Dat wapen stond erom bekend dat het vaak ontplofte. Houden de jongens dit zeldzame wapen heel? Dat zie je vanavond om 20:30 op HISTORY!

Volg ons